TEXTURED ART WORKSHOP 2024. 05. 24. (Péntek) 14:00-16:00 SZFV.

HOGYAN KÉSZTHETSZ SAJÁT TEXTURÁLT KÉPET? A gyönyörű és modern, texturált művészet tökéletes módja annak, stílusos képek kerüljenek otthonod falára. Igazi pihentető tevékenység, a nyüzsgő, rohanó világban. A legjobb az egészben az, hogy nincs jó vagy rossz módja ezen az alkotások létrehozásában. A belső lényed, hangulatod alakítja a képet, amely valóban megszólít és közben nagyon jól szórakozol! Az igazán kikapcsolódó műhelymunka során többféle technikát tanulunk meg és létrehoznunk egy gyönyörű texturált műalkotást keretre feszített festővászonra.

15 000 Ft26 000 Ft

A WORKSHOPRÓL

KÉSZÍTSD EL SAJÁT TEXTURÁLT KÉPED!

 

Az igazán kikapcsolódó műhelymunka során többféle technikát tanulunk meg és létrehoznunk egy gyönyörű texturált műalkotás különböző vászonra, vagy falapra.

A kezdeti bemutatkozást a műalkotások készítésének példáival egy rövid bemutató követi.

A résztvevők tervezési ötletekkel és különféle technikákkal kísérletezhetnek, amelyekkel a művészeti textúrát lehet létrehozni.

A minták az egyszerű és merész mintáktól a bonyolultabb terjedhetnek, melyhez végig útmutatást adunk.

Mivel nagyon sok szerszám és alapanyag szükséges az elkészítésükhöz, így legegyszerűbb és a siker legbiztosabb módja, ha Workshop keretén belül készíted el ezeket az alkotásokat.

A workshop alkalmával megtanulod, hogy milyen összetevőkkel keverd össze a krémes pasztát és milyen eszközökkel tudod felvinni a felületre.

 

MIT TANULUNK?

  • Kiválasztjuk a megfelelő vásznat az alkotáshoz.
  • Előmunkálatok elvégzése.
  • Bemutatjuk a keverési arányokat és alapanyagokat.
  • Eszközök és technikák bemutatása.
  • Utómunkálatok.

Mivel a texturált képeknél fontos a száradási idő és hőmérséklet, így a képet kb. 24 óra múlva tudod átvenni a stúdiónkban egy előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben nem fehér képet szeretnél készíteni, vagy szeretnéd a kép néhány részét színezni, arra a száradás után lesz lehetőséged. Mivel akril festékkel dolgozunk, ami gyorsan szárad, így ha lefested, akkor kb. 30 perc múlva már szállítható is lesz az alkotás.  Amennyiben erre nincs időd, akkor arra is van lehetőség, hogy kis tégelyben adunk festéket és egy ecsetet, így otthon kényelmesen  le tudod festeni a képet.

A workshopon minden résztvevő egy egyedi és gyönyörű belsőépítészeti darabot készíthet.

Ötleteket adunk és mutatunk, hogy mit hogyan lehet kivitelezni.

Nem szükséges előképzettség, minden eszközt biztosítunk.

A workshopon természetesen kötényt és kesztyűt biztosítunk, hogy a ruházat védve legyen.

A workshop időtartama 2—2,5 óra.

Méretek:

  • 50X70 cm
  • 50×50 cm
  • 50×40 cm
  • 30X40 cm

Lehetőség van más méretben is elkészíteni az alkotást. Amennyiben konkrét elképzelésed van, vedd fel velem a kapcsolatot.

Stúdiónkban minden az érzékek kényeztetéséről szól, ezért vendégünk vagy egy Nespresso kávéra, teára, ásványvízre és süteményre.

Várunk sok szeretettel!

Ezek is érdekelhetnek

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram