BUDAPESTI TEXTURED ART

Wall Decor / Lakáskiegészítők

MI AZ A TEXTURED ART?

Tanuld meg, hogyan készíthetsz saját texturált képet! 

A gyönyörű és modern, texturált művészet tökéletes módja annak, stílusos képek kerüljenek otthonod falára. Igazi pihentető foglalkozás, a nyüzsgő, rohanó világban.

Amennyiben Te is rajongsz a modern stílusú képekért, geometriai alakzatokért, formákért, finom, elegáns színvilágért, akkor alkoss velük és készítsd el otthonodhoz illő, egyedi texturált alkotásod!

Ezek a képek igazán trendi kiegészítői lehetnek a letisztult, minimalista lakásoknak. 

A legjobb az egészben az, hogy nincs jó vagy rossz módja ezen az alkotások létrehozásában, mert bármilyen formát is választasz, biztosan egyedi és különleges lesz. 

A belső lényed, hangulatod alakítja a képet, amely valóban megszólít és közben nagyon jól szórakozol!

Egy igazán kikapcsolódó műhelymunka során többféle technikát tanulunk meg és létrehoznunk egy gyönyörű texturált műalkotást különböző méretű vászonra, mely egy feszített kereten van, így be sem kell keretezned és azonnal felkerülhet a falra. 

A kezdeti bemutatkozást a műalkotások készítésének példáival egy rövid bemutató követi. Bemutatjuk a textúra kialakításához használható anyagokat, eszközöket. 

A résztvevők tervezési ötletekkel és különféle technikákkal kísérletezhetnek, amelyekkel  művészeti textúrát lehet létrehozni.

A minták az egyszerű és merész mintáktól a bonyolultabb terjedhetnek, melyhez végig útmutatást adunk.

 Mivel nagyon sok szerszám és alapanyag szükséges az elkészítésükhöz, így legegyszerűbb és a siker legbiztosabb módja, ha workshop keretén belül készíted el ezeket az alkotásokat.  

A foglalkozás alkalmával megtanulod, hogy milyen összetevőket kell összekeverned az ideális  krémes paszta eléréséhez és milyen eszközökkel tudod felvinni a felületre.

MIT TANULUNK?

  • kiválasztjuk a megfelelő vásznat az alkotáshoz.
  • előmunkálatok elvégzése.
  • bemutatjuk a keverési arányokat és alapanyagokat.
  • eszközök és technikák bemutatása.
  • Alkotási fázisok. 
  • utómunkálatok.

Mivel a textúrált képeknél fontos a száradási idő és hőmérséklet, így a képet kb. 24 óra múlva tudod átvenni a stúdiónkban egy előre egyeztetett időpontban.

Megőrzést 2 hétig vállalunk, ezt követően nem tudunk felelősséget vállalni.   

Amennyiben nem fehér képet szeretnél készíteni, akkor a krémes pasztát színezheted is. Az elkészült fehér kép néhány részletét, felszíni mintáit szeretnéd külön-külön színezni,  akkor arra a száradás után lesz lehetőséged, egy másik időpontban. Az ár tartalmazza ezt az igény szerinti alkalmat is. 

Mivel akril festékkel dolgozunk, ami gyorsan szárad, így ha lefested, akkor kb. 30 perc múlva már szállítható is lesz az alkotás.  

A workshopon minden résztvevő egy egyedi és gyönyörű belsőépítészeti darabot készíthet.

Ötleteket adunk és mutatunk, hogy mit hogyan lehet kivitelezni.

Nem szükséges előképzettség, minden eszközt biztosítunk.

A workshopon természetesen kötényt és kesztyűt biztosítunk, hogy a ruházat védve legyen.

A workshop időtartama 2 óra. 

Stúdiónkban minden az érzékek kényeztetéséről szól, ezért vendégünk vagy egy Nespresso kávéra, teára, ásványvízre és süteményre.

Igazi kreatív kikapcsolódás és feltöltődés, minden alkotni szerető lélek számára! 

Várunk sok szeretettel!

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram