RÓLAM

A kreativitás összehoz minket...

TÖRTÉNETEM

Azon emberek közé tartozom, akire hatással van a környezetük és annak változásai. Szeretem szép alkotásokkal körbe venni magam, szeretek utazni, finom ételeket kóstolni és készíteni, festeni és alkotni. Én ezekből az érzésekből, tapasztalásokból inspirálódom és töltődöm fel újra és újra.

Minden alkotásom egyedi és megismételhetetlen.

A bennem is élő kíváncsiság, alkotási vágy folyamatosan szolgálja a kreativitásom fejlődését, így különböző anyaggal és témával foglalkozom. Szeretem a jó emberi energiákat, ezért szívesen töltöm időmet barátaimmal és hasonlóan kreatív, alkotni vágyó emberekkel.

A stúdió ötletét is az inspirálta, hogy aki szeretne kézműves, egyedi termékeket készíteni és új anyagokat kipróbálni, az szabadidejében el tudjon jönni hozzánk alkotni. Mindenben segítek, hogy a művészeti elképzelés megvalósuljon. Az elkészített szép dolgokkal pedig színesítse mindennapjait és pozitív energiával töltse fel saját magát, szeretteit, otthonát és környezetét.

Sturcz Georgina

MÉDIA MEGJELENÉSEK

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram