HOME LOVE ÉLMÉNYFESTÉS 2024. 06. 04. (Kedd) 10:00-12:00 BP.

HOME LOVE ÉLMÉNYFESTÉS

A kortárs művészet egyik legnépszerűbb ábrázolási módja az egyvonalas technika, amelynek nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik.

Személyes festéseinken Te is megismerkedhetsz ezzel a festészeti stílussal és a festékek színeit is otthonod hangulatához tudod alakítani, kikeverni. A gyönyörű és modern egyvonalas művészet tökéletes módja annak, stílusos képek kerüljenek otthonod falára. Igazi pihentető tevékenység, a nyüzsgő, rohanó világban. Engedd meg, hogy kreatív lényed mozgassa kezed és alakítsa ki képed a festővásznon, amely valóban megszólít és közben nagyon jól szórakozol!  

11 500 Ft20 000 Ft

A WORKSHOPRÓL

HOME LOVE ÉLMÉNYFESTÉS

 AHOL A MŰVÉSZET ÉS A  HARMÓNIA TALÁLKOZIK

Feldobnád otthonod valami igazán egyedi és különleges módon?

Akkor az egyvonalas rajzokat imádni fogod! 

Ezek a letisztult alkotások mutatósak és bármely környezetbe jól illenek.  Teheted a nappaliba a kanapé felé, vagy az étkezőbe, az ágyad felé is akaszthatod, de egy komódra helyezve is azonnal odavonzza a tekintetet. 

Home Love élményfestéseinket azért hoztuk létre, hogy ne csak hétvégén hanem hétköznap napközben, vagy munka után,  is legyen lehetőséged kikapcsolódni és kreatív élményekkel feltöltődni.

Stúdiónkban minden az érzékek kényeztetéséről szól, legyen az egy isteni kávé vagy egy pohár finom bor. Lazulj el és add át magad az alkotás örömének!

A HOME LOVE élményfestés célja, hogy egy általad kiválasztott képet önállóan el tud készíteni. Ne aggódj, mi mindenben a segítségedre leszünk, ha esetleg egy színárnyalatot szeretnél kikeverni, vagy az ecsetkezelésben nem vagy biztos.

Add át magad az alkotás igazi örömének és szabadságának!

  • Minden eszközt biztosítunk (vászon, ecsetek, festékek, állvány, festőkötény)
  • Nincs szükséged semmilyen előképzettségre
  • Kreatív és vidám hangulat csodaszép stúdióinkban
  • A végeredmény pedig egy igazi HOME LOVE alkotás, amit imádni fogsz és otthonod csodás kiegészítője lesz

A HOME LOVE élményfestésen minden résztvevő egy egyedi és gyönyörű belsőépítészeti darabot festhet meg.

A workshop időtartama 2—2,5 óra.

Méretek:

  • 30×40 cm
  • 50×40 cm
  • 70×50 cm

Lehetőség van más méretben is elkészíteni az alkotást. Amennyiben konkrét elképzelésed van, vedd fel velem a kapcsolatot.

Várunk sok szeretettel!

Ezek is érdekelhetnek

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram